Στις 10- 14 Απριλίου 2024 διεξήχθη με επιτυχία η πολυήμερη εκδρομή της Α΄ τάξης. Οι μαθητές/τριες επισκέφθηκαν την 1η ημέρα το Μουσείο Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα, όπου ενημερώθηκαν για την μαρτυρική ιστορία του τόπου το 1943. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Σπήλαιο λιμνών, στο οποίο έφτασαν μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή στο όρος Χελμός. Ακολούθησε ξενάγηση στο εντυπωσιακό εσωτερικό του σπηλαίου, όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν για την ιστορία του και τα έμβια όντα που κατοικούν σε αυτό.

Τη 2η ημέρα επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο, όπου ξεναγήθηκαν στην πόλη του νησιού και την Μπόχαλη. Επισκέφθηκαν τον Λόφο του Στράνη , όπου ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός έγραψε τον Ύμνο εις την Ελευθερία και τους Ελεύθερους Πολιορκημένους.

Την 3η ημέρα επισκέφθηκαν την Αρχαία Ολυμπία, όπου ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο και παρακολούθησαν την εντυπωσιακή πρόβα της τελετής αφής της ολυμπιακής φλόγας στον χώρο του σταδίου. Κατόπιν ξεναγήθηκαν στο αρχαιολογικό μουσείο, όπου θαύμασαν τον Ερμή του Πραξιτέλη και άλλα διάσημα εκθέματα. Στο τέλος της ημέρας απόλαυσαν το φαγητό τους σε ταβέρνα στο γραφικό παραθαλάσσιο Κατάκωλο